5 Nisan 2009 Pazar

Masamda Neler Var?


Mim'lenince çok mutlu oluyorum, neden bilmiyorum ama yaparken çok eğleniyorum. Rahat Yazar masamda neler olduğunu merak etmiş, ben de görevimi zevkle yerine getiriyorum.

Bu benim el yapımı çalışma masam. Ders çalışmak dışında her şeyi yaptım bugüne kadar. Bir sürü gereksiz eşya var üzerinde. Dağınık görüntüsüne aldanmayın, üzerindeki her objenin belirli bir yeri vardır. Her hafta temizliğe gelen bayan gittikten sonra tekrar yerleştiririm.

22 inch geniş ekranlı monitörümde takip ettiğim dizileri izlemeyi çok severim. Kendimi Cribs programında gibi hissettim. This is where the magic happens. Neyse uzatmıyorum bu korkunç espriyi.. Monitörümün yanında dvd'ler ve çeşitli müzik cd'leri var. iPod'um ve Handycam'imin dock'u klavyemin yanında bulunur.

Gördüğünüz üzere ders çalışmak için alan yok zaten ıvır zıvırdan. Bu da benim bahanem olmuştur yıllardır. Masamın üzerinde arkadaşlarımın hediye ettiği içkiler (artık içleri boş), bir kaç dergi, cd'ler, mum ve kuru boyalarım, masa lambama iliştirilmiş Joker figürü, Pez matik gibi şeyler var.

Mantar panom, 2 sene önce odamın işlevsel bir elemanı oldu. Masam gibi panomun üzerinde de gerekli gereksiz bir sürü ıvır zıvır var. Arkadaşlarımın yazdığı notlar, bir kaç fotoğraf, ders programım, etkinlik biletleri gibi şeyler bulunur. Unutmamam gereken şeyleri not alıp asarım panoma. Alttaki fotoğraf da annemle birbirimizi ne kadar sevdiğimizin kanıtı.

Şimdi de sıra mim'i devam ettirmeye geldi. Kerem ve Andaç, masanızda neler var?

7 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

sponge bob ! eğlence nesnesi :D cnbc-e de asla kaçırmam :D

ben de arkadaşlarımın bna yazdıı notları dolabımın kapaına yazarım // bazılarını da not kağıdına değil de fiyat etiketlerinin üstüne asetat kalemiyle yazarlar

bu arada blogumda yazdıın yoruma cevap olarak demiştim ki "sen de kız olsan napardın // ne yapmazdın 5er madde olarak yaz" ;)

rahat yazar dedi ki...

Teşekkürler Efe Can,çok hızlısın :) Masaüstün rengarenk,capcanlı ama biraz karışık!

Andaç Gördü dedi ki...

A-aaaa, o 'xoxo' ile biten notu kim yazdı yaa? Süper olmuş :P
PS: I heart odanda gossip girl izlediğimiz geleneksel GG günleri :B

gülş dedi ki...

duvardaki deeeeeeev poster tayyipler alemi mi ben mi yanlış görüyorum?! süper süper :))

Nil dedi ki...

Gayet düzenli bence sen gel de benimkini gör küçük bir korku temalı animasyon film çekilir. Masanda ders çalışmak dışında yaptıklarının detayına ayrıca giricem sonra. Ayrıca seni küçük tosuncan sen ne şekermişsin öyle! :D

A.Ş.K dedi ki...

bende bir çok şeyi atmaya kıyamam özellikle hatıraysa ama aynı zamanda bu kadar içiçe durması göz yorar :) :) ama düzenli gördüm seni , tebrikler ..birden kardeşimin maması gözümün önüne geldi de kabusssss

Robin Goodfellow dedi ki...

Hmm stephen king'ten cep.