25 Eylül 2010 Cumartesi

You remember Tom, right?

Gectigimiz yaz Tom Ford'un icten ice bazi buyuk planlar pesinde oldugu kulagima gelmisti ama bu ay basina kadar bir haber cikmamisti. Ancak sonradan 12 Eylul aksami icin yaklasik 100 kisilik bir grup davet edildi Tom'un Madison Avenue magazasina. NYFW'in baslangicinda dedikodu kazani kaynamaya baslamisti bile, cunku Tom 6 yildir bir kadin koleksiyonu yapmamisti, ve herkes merak icindeydi neler gosterecegi konusunda. Yalniz Tom'un gece icin bir suprizi vardi; koleksiyonunun esin kaynagi olarak kariyeri boyunca yaninda olan ve ona ilham veren kadinlari gosterdi. Ayrica onlari davet etmekle kalmayip, onlari podyuma cikararak koleksiyonu onlar araciligi ile tanitti.

** Koleksiyonda altin ve gumus islemeli elbiseler, ipek ve tulle bezenmis gece elbiseleri, avci ceketleri, leopar desenli takimlar ve tabii meshur "Le Smoking"in modern versiyonu da bulunuyordu.


* Afro saclari ile manken Joan Smalls'u gozume kestirmisim burda.
* Bildiginiz uzere VMA torenini ekip geldi Beyonce. Bence gecenin suprizi oydu.
* Arka plan da Tom da cikmis ama aslinda ikonik Daphne Guinness'i cekmeye calismistim.

** Soylenenlere gore Daphne, defilede Tom'un sectigi akseurlar yerine kendi mucevherlerini kullanmak istemis. -total bitch-

Tabii geceden daha fazla resim yok, hatta bunlari caktirmadan cektim anlayacaginiz uzere. Cunku kapida bazi belgeler imzaladik, disariya bilgi sizdirmayacagimiza dair. Iceride ise sadece Terry Richardson vardi, kendisi aralik-ocak aylarinda sitesinde resimleri yayinlayacakmis koleksiyonun satisi ile beraber.


* Iste defileye cikan ilham perileri; bir cogunu belki tanimayabilirsiniz ama taniyacaginizi dusundugum bazi isimler ise soyle; efsanevi 60lik Lauren Hutton, Lou Doillon, Julia Restoin-Roitfeld, Natalia Vodianova, Du Juan, Chanel Iman, Freja Beha Erichsen, Daria Werbowy ve tabii ki "A single Man"in yildizi Julianne Moore ile son zamanlarin en aranan modeli Karlie Kloss.

xxxo

Hiç yorum yok: