11 Eylül 2010 Cumartesi

America’s Next Top Model Cycle 15



Merlin’in sakalı! ANTM bu sezon çıtayı iyice yükseltmiş! 1. olan model Vogue Italia’nın kapağına çıkacak ve kendisine 2 sayfa yer verilecek, IMG model ajansı ile anlaşma imzalanacak ve 100 bin dolarlık Cover Girl sözleşmesi yapılacak. Diane von Furstenberg, Roberto Cavalli ve basit attention hoe Zac Posen konuk jüri olarak katılacak, çekimleri ise Patrick Demarchelier ve Matthew Rolston gerçekleştirecek.


Kızlar arasında 2 favorim var, ikisi de Tyra tarafından “The Corky Girls” olarak mimlenmiş durumda.


İlk Favorim, 20 yaşındaki California’lı weirdo Rhianna. Mimikleri, konuşması ve seçmelerde giydiği pantyhose’u ile beni derinden etkiledi. Favorite Designer : Viktor & Rolf


İkinci Favorim zürafa gibi boyu, salatalık turşusu gibi vücudu ile 19 yaşındaki Texas’lı Ann. Kız 2 boyutlu cidden, şaşkınım. Favorite Designer : Betsey Johnson


Eh işte dediğim kızlar da var, mesela Anna Paquin’in yandan yemişi 22 yaşındaki Idaho’lu Chelsey. Favorite Designer : Karl Lagerfeld. Nice.

Geriye kalan kızlar catfigth ve drama yaratsın diye getirilmiş adeta. Tyra yine bulmuş 2-3 tane siyah renkli kenar mahalle gülünü. Geçen sezon Alasia diye bir köylü vardı, ilk 5’e kadar tuttular onu. Twitter’dan baya küfür etmiştim. @tyrabanks kulakları çınlasın.

Hiç yorum yok: