30 Eylül 2010 Perşembe

So, where is the leopard?

Evet sizleri Avrupa'da esen moda rüzgarlarından habersiz bırakıyorum, ama üzgünüm programım çok yoğun. Sizlerin aksine şanslı olanben geçen akşam da leopar deseni diyince aklımıza gelen ilk isim olan Roberto Cavalli için Paris'te 40. yıldönümü için düzenlenen partideydim.

Tabii ki de " All Access "
Karlie, Carine, Roberto, Taylor, Rachel

-ki söylemek gerekirse Rachel ve Carine en seksi iki konuktu-

Dün akşam 9'da Güzel Sanatlar Okulu'nun bahçesinde düzenlenen Cavalli'nin 40 yılını özetleyen bir sergi ile başladı gecemiz. Konuklar arasında, Olivier Zahm, Bryanboy, Tyra Banks, Vogue ekibinden Carine Roitfeld ve Anna Del Russo vardı. Ayrıca modellerden Lily, Eva, Sasha, Anja, Karlie ve tabii ki Heidi ile Naomi vardı.
-bu arada Naomi yine bir sinir krizi sonrası mekana gelmiş olucak ki burnundan soluyordu, partideki garsonlara sardı bütün gece. zavallı garsonlar-

Parti için Roberto'nun bize birkaç süprizi vardı elbette, önce sahneye Nouvelle Vague çıktı, ardından Paris'in eğlence sembollerinden Crazy Horse'un şov kızları bizlere muhteşem bir burlesk gösterisi sundu. Ardından Kylie Minogue sahneye çıktı ve bütün mekanı bir dans pistine çevirdi adeta.

Mekanın dış görüntüsü ve süslemeler

Kylie ve Roberto Cavalli " Happy Birthday " şarkısını söylerken

Kylie'den yine müthiş bir sahne şovu

* Bu gece de Vogue Paris'in 90. senesi için gerçekleşen maskeli baloya katılmak üzere yoldayım. Çoktan geç kaldım bile, siz şanssız topluluk için haberleri iletirim ilerleyen günlerde yine.

xxxo

Hiç yorum yok: