3 Haziran 2009 Çarşamba

What's Up, Y'all?


Geri döndüm, beni özlediniz mi? I don't think so! Son zamanlarda Oprah ile sıkça görüştüğümüz için "Y'all" ondan bana bulaştı kusura bakmayın. Yaklaşık 1 aydır neden blog'uma post gönderemediğimi ve bu süre içerisinde ne haltlar karıştırdığımı özetleyeceğim eğer hazırsanız.

Yağmurlu bir Mayıs sabahı, final sınavlarıma 1 hafta kala Paris'ten sms aldım. Bir charity event'i için Türkiye'ye geleceğini ve biraz kaçamak yapmak istediğini yazmıştı. Biliyorsunuz Paris ile pek anlaşamam, en son Los Angeles'ta Les Deux'de karşılaştığımız zaman hoş şeyler olmamıştı. Anyways, ben de Paris'e Lauren Conrad ve Lo Bosworth ile Antalya'ya gideceğimi yazdım 1 haftalığına. Saniyesinde cevap gönderdi ; "Otelin adını ve adresini gönder, orada görüşürüz slut! Love Ya!" O an anlamıştım, Paris'ten kurtulmanın yolu yoktu!

Rahat bir uçuştan sonra otele vardık, yerleştik, havuz kenarında bol buzlu Malibu Light Cola'larımızı içip güneşlendikten sonra bizim için özel ayrılan sahile gittik. Lauren denize girdi, biz de o arada Lo ile dedikodu yaptık.

Duş almak için odamıza giderken asansörde Mary-Kate Olsen ile karşılaştık. Paris gelene kadar en büyük eğlencemiz havuz kenarında güneşlenirken Mary-Kate ve Ashley balkondayken gizlice fotoğraflarını çekip Perez'e göndermek oldu!

Sonra Paris'ten muhteşem bir sms aldım, bize katılamayacağını hunky sevgilisi Doug ile aralarının bozuk olduğunu, bir kaç gün onunla vakit geçireceğini yazmıştı. 3'ümüz otel odasında sevinçten çılgına döndük, odamıza şampanya ve biraz karbonhidrat söyleyip bu mutlu haberi kutladık.

Keyifli bir haftanın sonunda Lauren ve Lo LA'e, ben de İzmit'e döndüm. Final sınavlarıma 2 gün kalmıştı ve ben de derslerime odaklandım. 10 günde 13 sınava girdim. Evet, hala hayattayım! Destiny's Child'dan Survivor bana gelsin o halde.


You Know You Love Me
xoxo
Efe Can

5 yorum:

ESTHER dedi ki...

Efe, Olsen ikizlerine kdr olan kısmı büyük bir dalgınlıkla okudum :) yani hmm demek oprah'yla takılmış onun için yokmuş diye düşünüyorum ciddi ciddi :D inanamıyorum farkedince koca bir kahkaha attım :)))

dönüşün bomba gibi olmuş, çok sevindim gerçekten.. blog işinden sıkıldığını düşünmeye başlamış, üzülmüştüm :)

Sen en iyisisin slut! sakın bırakma blog yazmayı. Bir ara da msn'e gir konuşalım muaaaah

Otto dedi ki...

paris, georgina gibi ya. git dedikçe daha çok bulaşıyor :)

kaç numaramı değiştirmeme rağmen buluyor yine. sıktı artık paris :)

diLay dedi ki...

ahahah çok özlemişim seni yaa hoşgeldin iyi ki geldin yüzüm güldü biraz ,yazılarını okudum da!

Finduilas dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
madammoda dedi ki...

Yeppaaa süper olmuş dönüşün Efecim,
Biraz geç oldu ama güç olmadı, güzel oldu, bol celebrityli oldu... ahahhahah :))) yaşasın hayal gücü ;)))