17 Şubat 2009 Salı

Haftanın Sanatçısı : Rihanna


Bu hafta Kanye West'ten bahsedecektim fakat nişanlısı olan Chris Brown'dan dayak yediği için Rihanna'yı konuk etmeye karar verdim. Yine abartıyorum, biliyorum, sadece söylenti ama yine de Chris Brown'a büyük nefret beslemeye başladık sevgili Oprah ile.

20 Şubat 1988 doğumlu, Robyn Rihanna Fenty'i 2005 senesinde çıkarığı Music of the Sun albümünden "Pon De Replay" şarkısı ile tanıdık. İlk albümü zirvedeki yerini haftalarca korudu. MTV günde 85 bin kere Pon De Replay klibini yayınladığı için biraz sinir oluyordum o sıralar RiRi'ye. Ona olan duygularım 2. albümüne kadar bu şekilde devam etti.

2006 yılında "SOS" şarkısı çıktığı andan itibaren bağımlılık yaratmaya başladı, cardio playlist'imden eksik etmez oldum şarkılarını ve ısınmaya başladım Rihanna'ya. Yine albümü ve single'ları listelerde zirveye oturdu. Sonra 3. albüm çalışmaları esnasında Chris Brown ile tanıştı.

2007 yılında über bir single ile listelere 1 numaradan giriş yaptı. Evet hepimiz ezbere biliyoruz o şarkıyı : "Umbrella". 3. Albümü Good Girl Gone Bad en sevdiğim albümler arasında yerini almıştı o sene.

Sonra 3. albümünü Reloaded olarak içinde 3 yeni parça ile piyasaya sürdü. Geçtiğimiz yaz aylarında sürekli dinlediğimiz "Disturbia", "Take A Bow" ve Maroon 5 ile çalışması "If I Never See your Face Again", Good Girl Gone Bad : Reloaded albümüne yeni başarılar kazandırdı.

PS: Benim bacaklarım Rihanna'nınkilerden güzel.

Yours Sincerely,
Efe Can

4 yorum:

Adsız dedi ki...

rihanna biraz da iri bacaklarıyla göz dolduruyor bence. hem de son derece iri:) ama saçları ve yüzü mükemmel.

Discobelle. dedi ki...

halk kahramanı oprah winfrey.

ESTHER dedi ki...

hepimizin bacaklarının rihannadan güzel olduğuna eminim ben :)

Nil dedi ki...

PS: evet öyle :D