14 Şubat 2009 Cumartesi

Designer Cell Phones


Sidekick 3 Diane von Furstenberg

Yaklaşık 5 senedir bir Sidekick'im olsun isterim. Kullanım rahatlığı, dönerek açılan kapağı, Q klavyesi hep cezbedici gelmiştir bana. Bu Sidekick 3 sınırlı sayıda üretilen Diane von Fustenberg tasarımı. 1.3 Megapiksel kamera, Bluetooth, MP3 oynatıcı, MiniSD kart yuvası gibi özellikleri var. Fazla olmayabilir ama kesinlikle mükemmel bir tasarıma sahip.


LG KE850 Prada

iPhone'a rakip olacak kadar başarılı bir telefon. Dizaynı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Oldukça sade ve klasik tasarımının hiç bir albenisi yok bana göre. 2.0 Megapiksel kamera, MiniSD kart yuvası, Bluetooth, Mp3 ve Video oynatıcı gibi özellikleri var.



Motorola Razr V3i Dolce & Gabbana

Efsane haline gelmiş Razr'ların popülerliği asla bitmeyecek sanırım. Dolce & Gabbana tasarımı bu Razr'ın klasik modelinden tek farkı altın rengi olması. 1.3 Megapiksel kamera, Bluetooth, Mp3 oynatıcı, MiniSD kart yuvası gibi özelliklere sahip.




Sidekick 3 Lifted Research Group

Sınırlı sayıda üretilen Lifted Research Group tasarımı Sidekick 3, yeşilin tonlarını barındıran oldukça şık bir telefon.




Samsung SGH-P520 Giorgio Armani

Tasarımı güzel olduğu kadar kullanışsız bir telefon. Küçük dokunmatik ekranı ile sms göndermek adeta işkence. Bunun dışında 3.2 Megapiksel kamerası Giorgio Armani'ye artı puan kazandırıyor.



Alcatel Mandarina Duck

İtalyan giyim markası Mandarina Duck'ın Alcatel için tasarladığı telefonlar parlak renkleri ile dikkatleri üzerine topluyor. 3 farklı renk seçeneği bulunan telefonda, VGA kamera, Mp3 ve Video oynatıcı, Bluetooth gibi özellikler var.




Modelabs Levi's

Modelabs'ın ürettiği Levi's tasarımı telefonlar, çıkarılabilir zinciri ile kot pantolonunuz arka cebinde taşımak için ideal. Darbelere karşı koruyucu çelik kasası ve ilginç dizaynı ile oldukça dikkat çekici bir telefon. 2.0 Megapiksel kamera, MiniSD kart yuvası, Bluetooth, Mp3 ve Video oynatıcı gibi özellikleri var.



Nokia 7373 Giambattista Valli

İtalyan tasarımcı Giambattista Valli'nin Nokia için tasarladığı bu telefon 2 farklı renk seçeneği ve dönerek açılan kapağı ile göz kamaştırıyor. 2.0 Megapiksel kamera, Radyo, MiniSD kart yuvası, Bluetooth, Mp3 ve Video oynatıcı gibi özelliklere sahip.




Sidekick 2 Juicy Couture

Sicekick 3'ten biraz daha uzun ve kalın olan Sidekick 2'nin sınırılı sayıda üretilen Juicy Couture tasarımı. VGA kamera, Bluetooth gibi özelliklerinin yanında oldukça kullanışlı Q klavyeye sahip.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Prada'nın yenisi çıktı Prada II
bakmanı tavsiye ederim
kayan tuş takımı ve qwerty klavye eklenmiş
şu günlerde de beymenlerde satışı başladı

ZET Fashion dedi ki...

Motorola M3i'yi ciktigindan beri nedense cok begeniyorum, dizayni hosuma gidiyor. D&G tasarimiysa daha da guzellestirdi. Ama bir designer telefonu olmasa da Blackberry Boldu seviyorum! :)

Otto dedi ki...

Sidekick rules! sidekick değişilmezdir.. :D ah ah bir bulsam bırakmıcam valla .. blackberry vs. hikaye.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Prada ve D&G oldukça cool duruyor. :) Bense kullanımı kolay telefonlardan yanayım şu dokunmatik ekranlarla rahat edemiyorum.