3 Ağustos 2009 Pazartesi

A Little More Personal


Post göndermeye uzun bir süre ara verdikten sonra yazmaya nereden başlayacağımı bilemedim ama telafi edeceğim, söz veriyorum! Son zamanlarda o kadar gereksiz bir yoğunluk içerisindeyim ki anlatamam. Home party'ler, after party'ler, gereksiz drama'lar derken blog'umla ilgilenmeyi bir kenarı bırakın, Gwyneth Paltrow'la pilates yapmaya bile vakit ayıramadım.
Annem 1 aydır tatilde olduğu için Amy Winehouse adeta bir abla gibi oldu bana annemin yokluğunda, her gece manzaraya karşı rakı içip dertleştik. Son 1 ay içerisinde, 2 yakın arkadaşımı kaybettim (aramızın eskisi gibi olacağını düşünmüyorum), 3 tane düşman edindim, hakkımda iğrenç dedikodular çıktı, yeni bir sevgilim var fakat 1 hafta önce Çanakkale'ye taşınacağını öğrendim ve bunlar hayal ürünü değil, evet! Bunlardan uzaklaşmak için kendimi wonderland'ime hapsedip, uzun bir süre çıkmak istemiyorum. Zor zamanlarımda yanımda olan entourage'ıma teşekkür ederim.


Çok yakın arkadaşım Deniz Berdan'ın Starbucks'taki muffin'lerinden sonra benim de Burger King'de kendi tarifim olan hamburgerlerim satılacak. Efe Can Burger adı verilen hamburgerin eti, benim vücudumun formu verilmiş %100 dana etinden oluşuyor. Hamburgerlerimin tadım toplantısından sonra fanatik bir hayranım, cesur bir hamle ile paparazzi kolonisini aşıp benden imza istemek için yanıma geldi. Yanımda kalem olmadığı için 1 senelik sınırsız Efe Can Burger kuponu verdim. Böyle iyi bir insanım, Mariah Carey'nin Türk versiyonuyum adeta.

Kind Regards
,
Efe Can

T-Shirt: Topman
Şort : Zara
Çanta : Adidas
Ayakkabı : Converse

6 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Lütfen daha sık yaz :))

keLemek dedi ki...

bu gun o gun (=
hoticten ve arkadastan tanidim (=

Adsız dedi ki...

hayal gücün gerçekten çok geniş.

Adsız dedi ki...

So give us your aim?

Cheesypuff dedi ki...

Hmm burası kesinlikle daha çok yazmalı. Dahası, Mariah Carey etiketli tek yazı var.

Türk versiyon mu?

^^

Halbuki o benim sanıyordum.

Yahmose dedi ki...

There's a rainbow for you to follow, you know? :D