6 Eylül 2009 Pazar

V Magazine September Issue 2009 - Naomi : Stranger in Moscow Editorial


Farkındaysanız eğer, blog’umda son 1 aydır sürekli V Magazine’in editorial’larını yayınlıyorum. Bana kalırsa V, farklı çizgisi ve yaptığı işlerle, Vogue, Elle gibi magazinlere kısa zamanda fark atacak gibi görünüyor.
Yine V Magazine’den başka bir editorial ile karşı karşıyayız: Naomi : Stranger in Moscow.
Çekimleri, son zamanlarda bir sürü başarılı moda çekiminde imzası olan Karl Lagerfeld gerçekleştirmiş. Naomi’den pek hazzetmesem de editorial güzel olmuş diyebilirim ama tam olarak emin değilim. Supermodel devri sona erdi yahu! Onca skinny model varken neden Naomi kullanılmış anlam veremedim. Tepkiliyim, evet!


Ceket, Ayakkabı, Şapka : Dior
Tayt, Kemer : Norma Kamali

Ceket : Chanel

Ceket : Dolce & Gabbana

Styling : Maria Chaix

4 yorum:

baris kcmn dedi ki...

CHANEL ceket'e BAYILDIM!

*STYLEBOOM* dedi ki...

kesinlikleee V çok şahane işler yapıyor, çok farklı ve dört gözle beklenesi!

Aysan dedi ki...

Chanel bu sezon yine döktürüyor.Naomi'ye rağmen tüm çekimler çok başarılı olmuş.Güzel bir blog olmuş tebrik ederim.

Adsız dedi ki...

Neden Naomi biliyor musun?
Birçok skinny ucube köylerinden kalkıp hayatlarında asla tek başlarına elde edemeyecekleri tüm lüks ürün ve hayat stilini anca çarpık bacaklarında tek gram yağ kalmayıncaya kadar tüketip, yanlarına birer paralı pompacı bulunca alabildikleri ve Karl'da bu skinny'lerin en az köylü olanlarını sevdiği ve Naomi'nin doğasında tüm bu zavallılara tek bakışta fu.ck u çekebilecek asalet olduğu için... Her önüne gelen moda bilmemnesi ya, Naomi işte o her önüne gelene f.u çekmek için var.