9 Mart 2009 Pazartesi

The New Look


Let me introduce you to my new vampire haircut, ilk defa bu kadar kısa kestirdiğim için biraz garip geldi ilk başlarda, aynalardan uzak durdum bir süre, sonra şaç köpüğü ve çeşitli saç şekillendiricileri ile fantastik bir görünüş elde ettim. Önceki post'larımda Robert Pattinson'un bana özendiğini söylemiştim fakat bu olayın öncesini anlatmamıştım. Twilight için ilk önce bana teklif gelmişti, sonra vampirli filmleri cheesy bulduğum için reddettim, Robert aldı benim rolümü, o günden beri beni çekemez. Onun sinirlerini bozacak yeni saç modelimi magazinlerde görünce tepkisini çok merak ediyorum.

PS: Haftasonu oldukça yoğun olduğum için blog'uma yazacak vakit bulamadım. Blog'uma gereken ilgiyi uzun zamandır gösteremiyorum, bu günden sonra en az 2 tane post göndermeye özen göstereceğim. It Boy - It Girl kısmı yeniden sizlerle olacak.

Ceket : Topman
Gözlük : Zara
Pantolon : Mavi

3 yorum:

ESTHER dedi ki...

aman tanrım çok yakışıklı görünüyorsun! gözlüklerin çok cool ve cekete bayıldım.bu tarz düğmeleri olan ceketler hoşuma gidiyor, üstelik şık olduğu kadar kullanışlı da.. ayrıca yeni saç modelini de sevdim :) robert kıskançlıktan deliye dönücek

Adsız dedi ki...

esther'e tamamen katılıoyurm. ceketine ve doğal saçlaırna beğendim. üzerind eçok uğraşılmamış gibi duran doğal ve salaş şıklıklar favorim zaten.

Nil dedi ki...

I am in love :)