10 Mart 2009 Salı

Haftanın Sanatçısı : Hande Yener


Daha dün gibi hatırlarım, Hipnoz çıkmadan önce 1 ay boyunca hergün sürekli alışveriş yaptığım müzik markete gidip "Hande Yener'in albümü çıktı mı?" diye sormamı küçük çocuklar gibi.
Bu olayın üzerinden 1 sene geçmeden Hande'nin yeni albüm çıkaracağını öğrendim and I was like : oh my gosh! That's f.cking awesome. Aynı bu şekilde dedim çünkü ben Los Angeles'da doğup büyüdüm, Richie'ler ile komşuyduk, Nicole ile aynı liseye gittik hatta. (!)

Anyways, nerede kalmıştım? Ha, evet Hande Yener diyordum, OMFG diyordum. Hala Kemal Doğulu tarafından çekilen son fotoğraflarının şokunu atlatamadım. Ayrıca oldukça zayıflamış fotoğraflardan görüldüğü üzere. Çok beğendim yeni tarzını.

Nasıl Delirdim albümü ile dinlemeye başladım bayan Yener'i ve o gün bu gündür çok başarılı bulurum yaptığı müziği ve tarzını. Erol Köse'den ayrılıp yeni albümü için Avrupa Müzik ile anlaşan Hande Yener'in yeni albümünün adı Hayrola olacak. İlk single'ı da "Aşk Nerdeysen Çık Dışarı" olacakmış. Heyecanla bekliyorum.

8 yorum:

ESTHER dedi ki...

handeyi seviyorum türkiyede onun gibisi yok şimdi doğruya doğru.. erol köse denen iğrençlik abidesine hiç yakışmıyordu bu ayrılığa çok sevindim.. şimdi madonnayı da taklit etmiyor ama bu kez lady gaga'yı taklit etmeye başladı. bu çakmalıktan kurtulduğu zaman ona tüm gönül kapılarımı açabileceğime inanıyorum :)

ESTHER dedi ki...

hm bu arada elektroniği bırakıp bakkal müziğine geri dönmesini istiyorum çünkü ben bakkal müziğini elektroniğe tercih ederim :) hoş handenin yaptığı da ne kadar elektronik o tartışılır

Adsız dedi ki...

ilk resimde şişme bebeklere benziyo, saç rengi güzelmiş ona bu renk çok yakışıyo albüm biran önce çıksın artık merakla bekliyorum

Otto dedi ki...

evet şu pozları biraz lady gaga vari olmuş. oğlanların yüzü gözükmüyor vs.. koltukta artist pozlar vs. :)

Adsız dedi ki...

zayıflamış mı? aksine bence kilo almış, bacakalrı kalınlaşmış gibi. ama tama ülkede onun gibisi yok da çok fazla taklitçi. bir d ebu albümünde ayşe özyılmazel ile birlikte yazdığı bir şarkısı olacakmış; sarhoş dünya.

Adsız dedi ki...

KİM ne derse desin
Handem'yoluna bakar hherkez ona hahahaha
bu arda albüm bomba gibi geliyor hazırlıklı olun bnce heheh :D

Jack Daniel dedi ki...

Your girlfriend is prettier. :)

Adsız dedi ki...

Hande harika ya!
"Aşk nerdeysen çık dışarı"