3 Mart 2009 Salı

Copycat Celebrities


Tamam, ekose bu sene oldukça popüler ama ben giydikten sonra neden tüm celebrity'ler giymeye başlıyor onu anlamış değilim. Üzerimdeki bir giysiyi ertesi gün basit bir reality TV yıldızının üzerinde görüyorum, sonra sinirlerim altüst oluyor. Hı, bazı ünlülerin hakkını yememek lazım, mesela Neil Patrick Harris ve Justin Timberlake dışarı çıkmadan önce beni arayıp bügün ne giyeceksin Efe diye soruyorlar ki pişti olmayalım, magazin ekiplerine gereksiz yere malzeme vermeyelim diye.

Neyse, asıl konumuza gelelim, geçen gün bir kaç arkadaşımla eğlenmek için gece dışarı çıkacağım, tabi doğal olarak paparazziler malikanemin dışında pusu kurmuş, benim çıkmamı bekliyorlar. Magazin ekiplerinin sorularını yanıtlamak için yanlarına gittim, içlerinden bir tanesi "Üzerinizdekini nereden aldınız" diye sordu, ben de boş bulunarak yanıtladım. Flaşlar dikkatimi dağıttığından biraz geç farkına vardım sorunun içeriğindeki garipliği. Soruyu soran kişiye kim için çalıştığını sordum. Bağımsız çalışıyorum diye yanıtladı. Sonra guard'larıma takip ettirdim ve Robert Pattinson'un bir arkadaşı olduğunu öğrendim.

Ertesi gün korumalarım benden habersiz adamı sıkıştırmışlar köşeye ağzından laf almak için. Asıl şok edici kısım burası, adamın korumalarıma anlattığına göre Pattinson, benim her gün dışarı çıkarken ne giydiğimi ona iletmesi için kiralamış o adamı ve yaklaşık iki aydır ona bu görev için yüklüce para ödüyormuş.


Robert Pattinson ve ben. Gördüğünüz üzere hiç yakışmamış Robert'a ekose ceket.

Paris Hilton'ın yeni sevgilisi, The City oyuncusu Doug Reinhardt US Weekly ile yaptığı röpörtajda benim tarzımı çok beğendiğini ve Robert ile aramızda olan polemikte benim tarafımda olduğunu açıkladı. Doug giyim konusunda beni örnek alıyormuş. I'm flattered.

PS: Şu an çok hastayım, ateşim var ve 2 gündür evden dışarı çıkamıyorum. Hayal gücüm tavan yapmış durumda.

Kind Regards,
Efe Can

7 yorum:

ESTHER dedi ki...

öncelikle çok geçmiş olsun ama beni epey eğlendirdi bu hastalık durumun :D robert'a gerçekten yakışmamış ama unutma taklitler aslını yaşatır :)

moda tasarım stil dedi ki...

geçmiş olsun..
haber eğlenceli olmuş devamını bekliyoruz :)

Unknown dedi ki...

eheuehue koptumm çok eğlenceli olmuşş:) btw geçmiş olsunn...

HAYAL FABRİKASI dedi ki...

sanırm hastalığın blogtan bulaşıcı
ben de hasta oldum efe :/

Stilcatcher dedi ki...

evde olup sıkılmak yaramış:))

nursel dedi ki...

sen kimsin biz niye seni tanımıyoruz .. ayrıca emin ol ki robert pattison senden 10 kat yakışıklı ... nerden biliyon o kıyafetin senden alındıgını niye uyduruyon .. ayrıca ona daha çok yakışmış ...

baris kcmn dedi ki...

ahhaaahah girl: