18 Aralık 2010 Cumartesi

Givenchy Men's Spring/Summer 2011


Givenchy Fall/Winter 2010 reklam kampanyası için transeksüel model Lea T. İle çalışan Riccardo Tisci, bu sezon da albino model Stephen Thompson ile çalıştı. Çekimleri Mert Alaş & Marcus Piggott gerçekleştirdi. Stephen’a çekimlerde, Tom Ford ile birlikte French Vogue kapağında yer alan15 yaşındaki model Daphne Groeneveld ve Givenchy’nin eski reklam kampanyalarından hatırlayacağımız model Jonathan Marquez eşlik ediyor.


17 Aralık 2010 Cuma

Who Put Her in Charge?

3 Aralık 2010 Cuma

Champ de Mars

Yaptıkları göz doldurucu ve yaratıcı çekimleri ile moda dünyasını olduğu kadar beni de etkileyenNumero, geçen aylarda yapmış olduğu mis gibi Paris kokulu çekimi ile yine etkiledi bizi. Model Edita Vilkeviciute'un güzelliği ile ayrı bir olay bence. Ayrıca Avrupa'da, Türkiye'de olduğundan daha popüler olan Yazbükey'in de çekimde kullanılmasına sevindim. Ilk karede favori markalarımdan olan Chloe kombinasyonu ile beraber metalik Yazbükey akseurlarını görmek mümkün.




Unleash the inner voyeur

Olabilecek en iyi combolardan biri adeta:
"Nick Knight x Kate Moss x Vogue Italia"

Kate Moss bu sefer de Edward Enninful'un styling'i ile -ki kendisini 'The Septhember Issue' filminde Grace Coddington ile bolca görmüştük- jartiyerler, yüksek topuklular, seksi retro desenler kullanarak içimizdeki teşhirciyi ve Kate Moss'un bir diğer yüzünü daha açığa çıkarmış. Eski iç gıdıklayıcı vintage erotica çekimler tadında olmuş bence ve son 2 kare benim favorim adeta.