31 Ocak 2009 Cumartesi

Japonya'dan Tokyoflash Pezevenk Saatleri



Alışana kadar okuması işkence gibi olan, Tokyoflash'ın Pimp Watches diye piyasaya çıkardığı tasarım harikası saatler. Puzzle gibi tasarlanmış bu muhteşem saatlerin yanında bir de olayı kavramanız için kullanım klavuzu veriliyor. Böyle bir aksesuara sahip olunca saatin kaç olduğu kimin umrunda olur anyways. Cep telefonunuzun dijital saatine bakmak daha pratik. Üzerindeki LED ışıklarıyla geceleri dikkat çekmemeniz mümkün değil. Türkiye'deki satış fiyatlarının da oldukça uygun olduğunu belirtmeliyim.

30 Ocak 2009 Cuma

10 Corso Como x Comme des Garçons T-Shirt



İlk olarak Milano'da açılan mağazası ile 10 Corso Como, her sene olduğu gibi bu sezon da Comme des Garçons ile mağazanın t-shirt'ü için işbirliği yaptı. Üzerindeki her sayının tamalayıcı renklerde dikişleri var, fantastik. Ayrıca H&M'in bu sezon Comme des Garçons ile işbirliği yaptığını unutmayalım. H&M'in Türkiye'de olmaması büyük kayıp.

Haftanın Sanatçısı : Patrick Wolf


Çok geç keşfettim, siz de aynı hatayı yapmayın. 10 parmağında 10 marifet olan, '83 İrlanda doğumlu bir müzisyen kendisi. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine dinlediğim Tristan adlı şarkısı ile duydum ilk önce ve sonra yaptığı indie folk ağırlıklı müziğe aşık oldum. 2005 yılında çıkardığı Wind in the Wires albümü tek kelime ile mükemmel diyebilirim. Şimdiye kadar 3 albüm ve 7 EP çıkarmış. Hı, bir de 20'ye yakın müzik aleti çalabiliyormuş. Unbelievable.

PS: Giyim tarzını oldukça dikkat çekici bulduğumu da belirtmeliyim.

Linkler:
Official Website
MySpace


11 Ocak 2009 Pazar

Kanye for Louis Vuitton


Geçtiğimiz aylarda Kanye West, Louis Vuitton için ayakkabı tasarlayacağını duyurmuştu. 2 gün önce tasarladığı 6 ayakkabıdan 1'inin örneğini kendi blog'unda yayınladı. Tasarımlar Haziran 2009'da satışa sunulacak. Kanye'nin moda anlayışına güvendiğim için, diğer 5 tasarımın da bunun gibi muhteşem olacağına inanıyorum.

9 Ocak 2009 Cuma

Kürke ve Sıfır Beden Olmaya Yeşil Işık!


Chanel'in tasarımcısı Karl Lagerfeld, kürkü ve sıfır beden olmayı savunuyor!
Daily Telegraph'ta yaptığı açıklamada kürk endüstrisinden geçimini sağlayan birçok insanın olduğunu ve et yenilen bir dünyada deri çanta, ayakkabı, kıyafetlerin giyilmesi ve kürk tartışmasının çocukça ve gereksiz olduğunu belirtti.

Bir başka haber de,
Lagerfeld'in yerel bir radyoda yaptığı söyleşide sıfır beden kavramını savundu. Fransa'daki insanların %30'unun çok şişman olduğunu ve geriye kalanlara odaklanmaları gerektiğini söyledi.

The “Most Annoying” Person of 2008


25 yaşındaki model Agyness Deyn, BBC 3'ün Celebrity Review of the Year programında 2008'in en rahatsız edici ünlüsü seçildi. Programda yılın en rahatsız edici 100 ünlüsünün geri sayımı yapılıyordu ve Deyn, Kerry Katona ve Peaches Geldof 'u geride bırakıp zirveye yerleşti. Geri sayımın sonuçlarına katılmamak mümkün değil.

8 Ocak 2009 Perşembe

The City


Beyin hücrelerinizin sayısını azaltacak, izlerken neredeyse burnunuzdan kan gelmesini sağlayacak başka bir reality show daha. İşte MTV'nin yeni bağımlılık yaratan programı : The City.

Hangi kıyafetleri giyeceğini, hangi club'larda takılcağını bilemeyen zengin ve şımarık New Yorker'ların müthiş dramını konu alıyor.

The Hills'deki Lauren Conrad'ın sidekick'i Whitney Port'un LA'den ayrılıp, New York'ta Diane von Furstenberg için çalışmaya başlayıp, moda dünyasına atılmasını ve NY'taki maceralarını anlatıyor.

Sabah uyanınca coco pops'ınız ve kahveniz ile iyi gidiyor. Süresinin 20 dakika olması da ayrı bir avantaj, yalnız söylemedi demeyin, çok pis bağımlılık yapıyor. Dedikodu, moda ve cat fight'tan hoşlanıyorsunuz bu dizi tam size göre.

PS : Jenerik müziği için Pussycat Dolls yeni şarkı yapmış, Top of the World. Dinlemeye değer.

İzlemek için tıklayın.

Perez Hilton : 15 Dakikalık Ününüzü Yaşayın!


Takma adını Paris Hilton'dan alan, kendisini "Medyanın Kraliçesi" ilan eden, dünyaca ünlü dedikodu blog'u perezhilton.com'un yaratıcısı Perez Hilton (Mario Lavandeira), ünlü olmanın yollarından bahseden ve ünlülerin yaşantılarını irdeleyen kitabı "Red Carpet Suicide: A Survival Guide on Keeping Up with the Hiltons"ı yayımladı. Kitabında ünlüleri, gerçek yeteneklere sahip ünlüler ve hilton'lar olmak üzere iki şekilde inceliyor. Kitapta, bir hilton statüsüne ulaşabilmek için 12 temel kural gibi bazı gerekli bilgilere yer verilmiş. (!)

Kitap 3 bölümden oluşuyor;
*Becoming a Hilton
*The Future of Hilton
*My Life as a Hilton.

Hilton diye nitelendirdiği ünlüleri şu şekilde tanımlıyor Lavandeira;
"Bir hilton çok zayıftır, kötü ün salmıştır, sexydir, parti yapmayı sever, kameralara tahrik edici pozlar verir, sürekli sevgili değiştirir, alkollü araba kullanır ve asla yemek yemez. Reality show'lara çıkarlar ve kötü filmlerde oynarlar ama oyunculuk yetenekleri yoktur. Albüm yaparlar fakat şarkı söyleyemezler. Atletik hünerleri, yatak egzersizleri ile sınırlıdır ama yine de onlar eğlence sektörünün en çok bahsedilen ve aranan insanlarıdır."

7 Ocak 2009 Çarşamba

Skins Series 3


2. serinin ardından neredeyse 1 sene geçti ve hala Effy dışında tüm cast'in değişeceğine inanmak istemiyordum. Sonra E4'un official Skins web sayfasında 14 yaşındaki veletlerden oluşan yeni gang'in fotoğraflarını gördüm. Effy ve Pandora dışında, JJ ve Karen karakterlerini oldukça dikkat çekici buldum. Eski karakterlerin özelliklerini taşıyan bazı yeni karakterlerin olduğu gözümden kaçmadı değil. İşte yeni cast ile ilgili bazı tespitlerim;

* Thomas'ın Anwar'ın yerine getirildiği apaçık ortada. Basit bir karakter olacak gibi.
* Yeni Chris, Cook olacağa benziyor.
* Katie ve Emily sıfatsız iki gerizekalı kız kardeşi canlandırıyor sanki.
* Naomi'nin lezbiyen olma olasılığı yüksek gibi.


Tespitlerimin ne kadar doğru olup olmadığını yeni bölümlerde göreceğiz. 22 Ocak'ta ilk bölümüyle ve yeni cast'i ile Skins ekranlara dönüyor. TV on the Radio'nun yeni albümünden Halfway Home eşliğindeki Skins'in 3. sezon tanıtım filmi için tıklayın.

6 Ocak 2009 Salı

Chanel Giyerek Bile Kötü Görünebilirsiniz!






Geçtiğimiz haftalarda Paris'te sergilenen Chanel'in Pre-Fall 2009 koleksiyonu tam bir hayal kırılığı oldu benim için. Markanın tasarımcısı Karl Lagerfeld'in "Paris-Moscou" adını verdiği bu defileyi izlerken son derece rahatsız olduğumu belirtmeliyim. Monitörümün karşısında adeta acı çektim. Bu irite edici görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim.

PS: Pre-Fall koleksiyonlarında beni hayal kırıklığına uğratmayan ve sevgimi bir kat daha arttıran Oscar de la Renta ve Christopher Bailey'e buradan sevgilerimi iletiyorum.
xoxo


DJ Feadz, 16 Ocak Cuma Gecesi Indigo’da!


Geçtiğimiz haftalarda Happy Meal adında EP'sini yayınlayan Ed Banger plak şirketinin renkli ismi DJ Feadz, farklı sound'u ile Indigo’da performans sergileyecek. Etkinliğin biletlerini Biletix'ten temin edebilirsiniz.

Linkler:
DJ Feadz MySpace
Indigo Etkinlik Sayfası
Biletix





5 Ocak 2009 Pazartesi

Nip/Tuck 5. Sezon Kaldığı Yerden Devam


Aptal grev yüzünden en sevdiğim dizilerden biri olan Nip/Tuck'ın uzun süre ara vermesinden sonra bugün kaldığı yer olan 5. sezon 15. bölümden devam edeceğini öğrenmek final sınavlarıma girmeden önce doping etkisi yarattı. Son bölümde herşey çok havada kalmıştı. 90210'da kötü karakteri canlandıran AnnaLynne McCord'un gelmesi ile işler karışmıştı hatırlayacak olursak. Yeni bölümler için yapılan trailer muhteşem olmuş. "Timeless Beauties". Kanye West - Flash Lights eşliğinde scalpel dansı. Genius.

http://www.fxnetworks.com/shows/originals/niptuck/timeless/





Madonna Louis Vuitton Spring/Summer 2009 Ad. Campaign








Madonna Spring/Summer 2009 Koleksiyonu için Louis Vuitton ile anlaştı.

LV'nin tasarımcısı Marc Jacobs en son kendi clothing line'ında vücudu sadece kemikten oluşan Victoria Beckham'ı kullanmıştı. Bu fiyaskodan sonra LV'nin reklam kampanyası için Madonna fikri kesinlikle dahice olmuş! 6 fotoğraftan oluşan bu fotoğraf serisi Steven Meisel tarafından çekildi. Aynı zamanda Meisel Madonna'nın osuruktan kitabı Sex'in de fotoğraflarını çekmişti.